خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند!

اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! وزیر خارجه آلمان در ادامه با طرح این اتهام که انصارالله «گروه نیابتی» ایران است مدعی شد که تهران از آنها برای «بی‌ثبات کردن منطقه» استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۲۹۱۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، یوهان واده‌فول» وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی که توسط صفحه رسمی وزارت خارجه آلمان در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، آمده است: «اتحادیه اروپا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس منافع مشترکی دارند. آلمان در حال گسترش شراکت‌های جهانی خود است. ما در منطقه خلیج فارس با شرکای خود در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی همکاری نزدیک داریم.»

وی ادامه داد: «حوثی‌ها نه‌تنها با حملات خود اسرائیل را تهدید می‌کنند، بلکه تجارت جهانی را نیز به خطر می‌اندازند. اروپا و به‌ویژه کشور‌های حاشیه خلیج فارس از این وضعیت آسیب می‌بینند. اتحادیه اروپا از طریق عملیات دریایی آسپیدس به امنیت در دریای سرخ کمک می‌کند.»

وزیر خارجه آلمان در ادامه با طرح این اتهام که انصارالله «گروه نیابتی» ایران است مدعی شد که تهران از آنها برای «بی‌ثبات کردن منطقه» استفاده می‌کند.

وی گفت: «ما ـ به همراه شورای همکاری خلیج فارس ـ در مواجهه با ایران بر اساس نظام بین‌المللی مبتنی بر قانون عمل می‌کنیم.»

واده‌فول عنوان کرد: «در روز‌های آینده، اجرای مرحله نخست طرح صلح آمریکا برای غزه اهمیت اساسی دارد. کشور‌های منطقه از این طرح حمایت می‌کنند که نشانه‌ای مثبت است. اما کار‌های زیادی باقی مانده است و ما نیز سهم خود را انجام خواهیم داد.»

وی در انتها گفت: «به همین دلیل امروز در اسرائیل گفت‌و‌گو‌هایی دارم و سفر خود را به مصر ادامه خواهم داد. این هفته تعیین‌کننده است: برای آزادی گروگان‌ها، رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه و دستیابی به آتش‌بس. هر تلاشی در این مسیر ارزشمند است.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار